Това каза по НТВ лидерът на “Български възход Стефан Янев. Ако

...
Това каза по НТВ лидерът на “Български възход Стефан Янев. Ако
Коментари Харесай

Стефан Янев: Формулата за управление е максимална подкрепа, дори и от президентската институция

Това сподели по НТВ водачът на “Български напредък ” Стефан Янев. 

Ако занапред тръгнем да търсим разновидности по какъв начин някой дава на концесия или чартърен, обезсмисляме  цялото изпитание за правене на държавно управление. Целта е да се откри формулата, която взема решение проблемите на хората. 

Как ще се назовава това правителство-дали ще е с специалисти, или по-политически свързани, евентуално ще има мнения за концесия, такива етикети не ме тормозят. Ще се покаже на обществото по какъв начин се случва. Такъв вид структура не може без съдружно съглашение. Технология  е кой какво желае - всеки с всеки. Въпросът е правилата към които се прави това болшинство. Приоритетите би трябвало да са ясни и подкрепени от партиите, които ще застанат зад него. 

 

В идеалният вид вземат участие всички партии в Народното събрание. В песимистичният - евентуално 4 партии, които поддържат този вид съдружно съглашение. Предполагам може да са ГЕРБ, Политическа партия,  Демократична България, Движение за права и свободи, допустимо е и “Възраждане ”. Търси се борба по избрани тематики. 

Разговор не се води сега. Когато се направи първи диалог за цели, по-късно може да бъде по съответни политики. Представям си го всички да вземат участие със споделена отговорност. Капитанът може да си дефинира тактиката на тима. 

Всяка партия може да реши кой тематика може да изчака за сметка на друга. Ние в Народно събрание желаеме да излъчим изпълнителна власт и дейностите ни би трябвало да са ориентирани в посока развиване на страната и предсказуемост. 

Тръгваме да разясняваме третия мандат, въпреки първия и втория са върнати неизпълнени. Може да се върне изпълнен и несбъднат. Защо в случай че са единствено ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи има проблем. На процедура ще забележим за следващ път разпределяне на етикети. Трябва да забележим метод за погасяване на политическите пристрастености и усмиряване на страната.

 

Някои от тематиките ще се развият в вероятност, не могат да се решат за два дни. Този тип митинги не дават визия дали хората желаят промени в ИК. Тази тематика не е разчетена като значима от обществото. По време на дебата за ИК съвсем всички партии чух, че най-важно е да се върне доверието в ИК. Но по време на този спор вършим противоположното. Ако всеки ден обясняваме по какъв начин има проблеми с хартиите и машините, ние приказваме, че този развой има повече проблеми.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР